app

Download de app

Heb je een smartphone en kun jij hulp thuis gebruiken? Dan is hulp snel binnen bereik. Ga naar de Google of Apple App store, en download de Beep for Help app met het logo met het roze hartje ❤️ Vul je e-mailadres en adres in en boek meteen je hulpaanvraag.

Online boeken? Dat kan simpel op de website. Klik op Boek nu hier, vul je e-mailadres en adres in en boek meteen je hulpaanvraag. Hulp vragen? Zo gepiept!

Download de app
Voordelen

Hulp vragen? Zo gepiept!

Ojee, hulp vragen, dat kan zeker alleen als ik heel oud ben, en dat is vast moeilijk? Neehoor, echt niet.
Bij Beep for Help kan iedereen die hulp nodig heeft hulp aanvragen. Ouderen, mantelzorgers, jonge mensen met een gezin en andere zorgtaken, als je revalideert, als je een beperking hebt of als je het nodig hebt om op te laden. Wij helpen je graag als jij blij wordt van vriendelijke kwalitatieve hulp met aandacht voor jou en jouw woning. En met de app is het helemaal makkelijk geregeld.

Voor allerlei hulp thuis

Hulp bij schoonmaken, het snoeien van de heg, het doen van de boodschappen, begeleiding of andere dagelijkse hulp. We zijn er voor je.

Flexibel, als het moet binnen 60 minuten bij je

Heb je haast? Of heb je opeens een betrouwbaar iemand nodig die met je moeder meegaat naar de specialist? Boek je aanvraag direct en we zoeken een Superhelper die snel bij je kan zijn.

Hulp inschakelen voor jezelf of een ander

Hulp aanvragen voor jezelf of een ander? Dat kan. Je kunt in je account meerdere adressen aanmaken en per hulpaanvraag kiezen waar we hulp gaan geven.  Na afloop van de hulpaanvraag kun jij de betaling voldoen.

Alle informatie over je hulpaanvragen op 1 plek

In je account zie je alles wat je nodig hebt: Toekomstige hulpaanvragen in de agenda, en afgeronde taken in de historie. Bij de afgeronde taken zie je de factuur met de datum, tijd, de duur van de klus en de totale kosten inclusief btw. Makkelijk voor je administratie.

Download de app

Hulp aanvragen is simpel met de app

Maak eenvoudig een account aan

Wil je ook een fris huis of de boodschappen voor je gedaan? De tuin weer opgeruimd of een praktische plank opgehangen? Wij helpen je. Boek makkelijk en er komt een vriendelijke Superhelper bij je langs.

Veilig en gemakkelijk hulp aanvragen via de Beep for Help app of website.
Jouw Superhelper is gescreend en heeft een VOG.
Ook als je maar een keer hulp nodig hebt.
Geen moeilijke indicaties of wachtlijsten.
Boek nu hier

Vraag hulp aan in 4 simpele stappen

Hulp aanvragen is zo gepiept bij Beep for Help.

Maak een account aan met je e-mailadres.
Vink aan wanneer je welke hulp nodig hebt en bevestig.
Op de afgesproken dag en tijd belt de Superhelper aan bij je.
Na het afronden van de taak betaal je met iDeal of creditcard.
Boek nu hier
Waarom Beep for Help

Waarom Beep for Help?

Beep for Help heeft één duidelijke missie: iedereen die thuis een helpende hand zoekt, zonder gedoe of complexe regelingen, een helpende hand bieden. Wij gaan maatschappelijke uitdagingen niet uit de weg; of het nu gaat om langer zelfstandig thuis wonen of het steeds meer zelf moeten regelen. Vaak rust deze taak op de schouders van partners, familieleden, buren of mantelzorgers.

En wat als je werk, gezin, sociaal leven en carrière moet balanceren? Je staat er niet alleen voor, dat hoeft ook niet. Om hulp vragen is niet iets ongewoons. Onze Superhelpers staan klaar om jou te ondersteunen met vriendelijke hulp van mens tot mens. Zij geven jou de ruimte om anderen te helpen of er zelf weer vol tegenaan te kunnen. Maak je geen zorgen, we zijn er voor je ❤️

Boek nu hier