Wat mensen vinden van beep for help

Ervaringen en reviews

Lees hier wat onze klanten vinden van Beep for Help. Wil je zelf een review achterlaten over je ervaring met ons? Fijn. Zo kan een ander makkelijker bepalen of Beep for Help ook iets voor hen is. Heb je geen Google account? Je kunt ook mailen naar de klantenservice.

Boek nu hier

Verhalen van klanten

Zelfstandig wonen met hulp van Beep for Help

Als je fysiek niet in staat bent om alles rondom huis op orde te houden, ben je aan het juiste adres bij Beep for Help. Dat vindt mevrouw Noten ook, die al langere tijd gebruik maakt van Beep for Help. Twee keer per week komen we bij haar langs. Kijk hier wat mevrouw Noten vindt van Beep for Help en haar Superhelper Tosca.

“Het was een groot succes en ik voelde mij dus niet alleen."

Mevrouw Jap-Tjong vertelt hoe zij door een operatie hulp aan huis nodig had. In haar situatie waren er geen directe familie of vrienden die daarin iets voor haar konden betekenen. Dankzij de inzet van Beep for Help werd zij geholpen met directe hulp aan huis, waarover ze zegt: “Het was een groot succes en ik voelde mij dus niet alleen. Kijk hier het interview van mevrouw Jap-Tjong en Saskia van Beep for Help.

"Niks dan lof over communicatie over geleverd werk"

Meneer Gouka heeft vaker hulp in geschakeld van Beep for Help en is heel tevreden.

Meer reviews en ervaringen

"Graag laat ik u weten dat ik erg tevreden ben over jullie. Zowel afspraken maken, op tijd komen, gedrag en werk van Martin etc allemaal pico bello! Heb het al aan vriendinnen die moet al die kleine klusjes zitten doorgegeven."

Brigitte
juni 2023, Amsterdam

"Hallo Beep-team, Ik wil jullie nog even laten weten dat ik zeer tevreden ben over jullie werkwijze en in het bijzonder mijn complimenten voor Martin die voor de uitvoering heeft gezorgd ."

Hilly
februari 2024, Amsterdam

"Beste mensen, wat een fantastisch initatief!!! Ik - als mantelzorger van dochtertje met beperking, en mantelzorger van mijn zieke moeder zeg; schot in de roos!!!! Ik ga graag reclame voor jullie maken en wie weet kan ik in de in de toekomst ook nog een goeie match vinden voor mijn eigen 'extra-hulp-momentjes'."

Celine
augustus 2023, Amsterdam

"Niks dan lof over communicatie en geleverd werk"

R. Gouka
oktober 2023, Amsterdam

"Wat een mooi bedrijf hebben jullie opgericht. En wat een fantastische medewerkers selecteren jullie! Voor zowel de uitvoerders als op kantoor. Heel hartelijk dank voor jullie fijne en bijzondere hulp"

Tine
januari 2024, Amsterdam

"Dag lezers, Vanmiddag Saskia bij mij…….. Parel !! Heel goed in haar werk en reuze gezellig."

Joke
januari 2024, Amsterdam