Hoe het verhaal begon

Ons verhaal

Wat is de reden van ons bestaan, en welk probleem lossen wij op? Beep for Help is er omdat er steeds meer vraag is naar hulp thuis, maar geen passend aanbod. Wij brengen iedereen die een handje kan gebruiken en iedereen die graag helpt bij elkaar, op een gemakkelijke en vriendelijke plek. Waarom we dit doen? Om mensen een steuntje in de rug te geven en ervoor te zorgen dat wie hulp nodig heeft, die ook echt krijgt ❤️

Lees over onze motivatie

Onze groeiambities en waar we staan

Sinds de oprichting van Beep for Help in 2022 hebben we veel mensen thuis geholpen: huizen opgefrist, de was gedaan, tuinen verzorgd, persoonlijke begeleiding geboden en verse maaltijden bereid. En ook met diverse kluswerkzaamheden hebben we bijgedragen aan meer woonplezier.

Onze groeicijfers vertellen niet alleen alles over onze inzet, maar ook over de levens die we een klein beetje mooier hebben gemaakt. Daar zijn we trots op. We werken eraan om binnen afzienbare tijd mensen in heel Nederland blij te maken met vriendelijke hulp op maat.

1400+
Opdrachten uitgevoerd
1000+
Hulpaanvragers blij gemaakt
16+
Superhelpers
2700+
Uren geholpen
Onze motivatie

Beep for Help lost het zorgvraagstuk op ❤️

Beep for Help lost het zorgvraagstuk op.
Dat zou fantastisch zijn! Maar in ons eentje lukt dat niet, helaas. Maar dromen en ook daadwerkelijk iets eraan doen kunnen we wel. En dat is wat we hebben gedaan.

Mantelzorgers hebben het zwaar
We worden steeds ouder en ons zorgsysteem staat onder druk. Vaak zijn het mantelzorgers die zorgen voor hun dierbaren. Dit is prachtig, maar kan ook zwaar zijn. Het resultaat? Mantelzorgers die vastlopen en naasten die misschien niet altijd de beste steun krijgen.

Ouderen willen zelfstandig blijven
Ook willen veel ouderen thuis blijven wonen, met de vrijheid om zelfstandig alles te doen. Zonder een ander steeds te vragen.
Beep for Help is opgericht om echt bij te dragen aan de oplossing.

Jonge gezinnen hebben behoefte aan tijd voor elkaar
En al die jonge mensen met zorg voor hun gezin of omgeving die echt toe zijn aan ontspanning om weer op te kunnen laden.  Wij bieden ruimte om gemakkelijk en snel hulp in te schakelen voor dagelijkse taken. Zodat zij op hun beurt ook weer anderen beter kunnen helpen.

De oplossing
We bieden dagelijkse, niet-medische hulp die op ons platform een fluitje van een cent is. Wij staan voor eenvoud, snelheid en vertrouwen. Geen kleine lettertjes, geen verrassingen.

Beep for Help maakt het vragen en aanbieden van hulp zo gemakkelijk mogelijk via onze app en website. We hebben een vast team klaarstaan dat ervoor zorgt dat we nooit 'nee' hoeven te verkopen als het echt nodig is. Superhelpers kunnen hun hart volgen en zorg bieden, hulpvragers krijgen de ondersteuning die zij verdienen. Samen maken we het verschil en pakken we het zorgvraagstuk aan, met ons hart ❤️

Wie zijn wij?

Verhaal van de oprichters

Van dromen naar doen. Sommigen kunnen dat. Zo ook Carlo en Gerard, twee vrienden die een mooi idee hebben omgezet in echte actie en Beep for Help hebben opgericht. Hun droom is om mensen samen te brengen en praktische problemen door vergrijzing aan te pakken. Met Beep for Help streven ze ernaar ouderen, mantelzorgers en andere mensen vrijheid te bieden door mensen de kans te geven elkaar te helpen.

Ouderen willen graag zelfstandig hun leven leiden, en mantelzorgers kunnen wel wat hulp gebruiken om zichzelf niet uit het oog te verliezen. Wie zorgt er voor de mantelzorger? Zorg vanuit bepaalde regelingen heeft vaak lange wachttijden of is alleen beschikbaar als het echt niet meer gaat.

Beep for Help is ontstaan vanuit de behoefte aan een eenvoudige, betrouwbare en eigentijdse oplossing voor de problemen van deze tijd. Gewoon dichtbij, zonder administratie of indicatiestellingen. Op het juiste moment, als jij het nodig hebt.

We werken er vol enthousiasme aan om steeds meer mensen in Nederland te helpen. We geloven erin samen met onze Superhelpers bij te dragen aan de oplossing van de uitdagingen waar onze samenleving voor staat.

Vragen?

Bekijk onze veelgestelde vragen en antwoorden. Kom je er niet uit? Onze klantenservice denkt graag met je mee.

Ga naar Klantenservice