Changelog

Versie 2.5.0

Deze update bestaat een paar kleine aanpassingen in notificaties en pushmeldingen voor het klaarzetten van een factuur. verder hebben we het starten van een opdracht makkelijker gemaakt door 1 stap optioneel te maken. Je kan nu gelijk een opdracht starten.

May 13, 2024
Verbetering
Direct starten met je opdracht

Klaar om aan de slag te gaan? Klik op ‘Direct starten’ en je begint meteen - de timer loopt! Wil je liever eerst even acclimatiseren of gezellig een kopje koffie drinken met de klant? Kies dan voor 'Gearriveerd'. De timer zal dan nog niet starten. Deze optie is toegevoegd om minder handelingen te hoeven doen om een opdracht te starten.

May 13, 2024
Verbetering
Verbeterde foutafhandeling wanneer gebruiker een tijd binnen het "wachtuur" selecteert

Als je een aanvraag wilt indienen binnen 60 minuten kreeg je geen feedback van de app dat dit niet mogelijk was. We hebben nu een notificatie toegevoegd om uit te leggen dat dit niet mogelijk is. Ook staan daar de openingstijden bij. Op de screenshot is het 15:38 uur en ik wil een hulpaanvraag indienen voor dezelfde dag om 16:00 uur. Dit is niet mogelijk.

May 13, 2024
Visuele aanpassing
De "Vraag wachtwoord aan" knop om je wachtwoord opnieuw in te stellen op desktop is verplaatst

Als je een klein scherm hebt en een klein beetje ingezoomd bent verdwijnt de knop "Vraag wachtwoord aan". Hierdoor was het niet mogelijk om je wachtwoord te herstellen op de desktop. Dit is opgelost door de knop naar boven te plaatsen. Hij staat nu direct onder het inputveld waar je je e-mail invult.

May 13, 2024
Nieuwe functie
Pushmelding "factuur staat klaar" na afronden opdracht

Na het afronden van een opdracht ontvangt de gebruiker een melding dat de factuur klaar staat en er betaald kan worden. Als je op deze melding klikt ga je automatisch naar de desbetreffende opdracht.