Beep for Help bingomiddag

Ontmoeten
10
April
13:00
-
15:00
Aanmelden

Kom gezellig bingo doen in Buurthuis Lydia

Maak je agenda vrij op 10 april voor een heerlijke middag vol gezelligheid en spanning! Hou je van bingo en een lach op je gezicht? Dan ben je uitgenodigd voor de bingo georganiseerd door Beep for Help.

Beep for Help biedt directe hulp aan huis voor iedereen die een helpende hand kan gebruiken, of je nu een oudere bent die huishoudelijke hulp nodig heeft, een mantelzorger die wat ontspanning verdient, of een drukbezette jonge professional. Geen gedoe met indicaties of ingewikkelde regelingen, gewoon hulp op het moment dat jij het nodig hebt.

Inmiddels hebben we al talloze Amsterdammers geholpen en we kunnen niet wachten om ook jou te ontmoeten. Maar laten we niet alleen praten over hulp, laten we het hebben over plezier! Kom langs en maak kennis met ons op een vrolijke en ontspannen manier.Dus, markeer 10 april in je agenda en sluit je aan bij Beep for Help voor een middag vol bingo en gezelligheid. Tot dan!

Locatie: Buurthuis Lydia. Roelof Hartplein 2A, 1071 TT Amsterdam
Datum: Woensdag 10 april 2024 13:00 – 15:00 (inloop van 13:00 tot 13:15 daarna gaan we echt beginnen)
Aanmelden: Aanmelden kan via onze website. Deelname is geheel gratis.

Let op: Er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar!

Schrijf je nu in

Je bent welkom!

Super leuk dat je je wilt aanmelden voor het evenement! Vul  je naam, achternaam, en e-mailadres in, en voel je vrij om je telefoonnummer en eventuele notities toe te voegen. Elk detail helpt ons om jou de beste ervaring te bieden. Vragen? Wij staan altijd voor je klaar!

Toekomstige evenementen

No items found.