Nationale Rollatorloop x Beep for Help

Bijeenkomst
22
May
2:00
-
4:30
Aanmelden

Op 22 mei is de Nationale Rollatorloop in het Olympisch Stadion.

Op 22 mei is de Nationale Rollatorloop in het Olympisch Stadion.

Bij Beep for Help koesteren we de vitaliteit van ouderen en dragen we hen een warm hart toe. Daarom zijn we er trots op betrokken te zijn als hoofdsponsor van de Nationale Rollatorloop.

De Nationale Rollatorloop is een initiatief van het Olympisch Stadion Amsterdam en is in het leven geroepen om mensen te stimuleren in beweging te blijven. Juist als je niet meer helemaal perfect ter been bent, is niets leuker en gezonder dan te blijven lopen. Samen doe je dat eerder dan alleen.

Er staat een leuk programma klaar met onder andere het Olympisch vuur, oudhollandse spellen, muziek van Joki en de Funfare en natuurlijk de Rollatorloop. 

Aanmelden kan via de website van het Olympisch Stadion. Natuurlijk ben je ook van harte welkom om alleen aan te moedigen.

Linkje naar de website van het Olympisch stadion om je aan te melden:

https://www.olympischstadion.nl/eigen-producties/rollatorloop/

Zien we je daar?

Schrijf je nu in

Je bent welkom!

Super leuk dat je je wilt aanmelden voor het evenement! Vul  je naam, achternaam, en e-mailadres in, en voel je vrij om je telefoonnummer en eventuele notities toe te voegen. Elk detail helpt ons om jou de beste ervaring te bieden. Vragen? Wij staan altijd voor je klaar!

Toekomstige evenementen

No items found.