Openingsfeest nieuw kantoor Beep for Help

Feest
7
September
15:47
-
2:24
Aanmelden

We zijn superenthousiast over ons nieuwe mooie en gezellige kantoor. Kom langs op het openingsfeest met hapjes, drankjes en het rad van fortuin met leuke prijsjes

Beep for Help is verhuisd! Een klein jaar geleden begon Beep for Help met haar kantoor op de Apollolaan. Daar hebben we een mooie start gemaakt.

We wilden echter meer in contact komen met onze klanten en zichtbaarder zijn.  Hoe fijn zou het zijn om de app te kunnen laten zien, een bakkie koffie aan te kunnen bieden en elkaar te ontmoeten? Gewoon even binnen kunnen lopen, een praatje maken?

We zijn erg blij te kunnen zeggen dat dit is gelukt! Je vindt ons nu op de Zeilstraat 44 in Amsterdam Zuid. Een lekker drukke en levendige winkelstraat waar we een prachtig pand met een grote etalage hebben. We merken meteen het verschil. De eerste flyers zijn al uitgegeven en praatjes gemaakt. Nu zijn we nog even druk met inrichten en mooi maken. Vanaf 7 september 2023 is het officieel en is er een gezellige opening van 15:00 tot 19:00 uur.  Je bent van harte welkom om binnen te lopen. We zijn heel benieuwd wat jullie van onze nieuwe stek vinden.

Schrijf je nu in

Je bent welkom!

Super leuk dat je je wilt aanmelden voor het evenement! Vul  je naam, achternaam, en e-mailadres in, en voel je vrij om je telefoonnummer en eventuele notities toe te voegen. Elk detail helpt ons om jou de beste ervaring te bieden. Vragen? Wij staan altijd voor je klaar!

Toekomstige evenementen

No items found.