Ik wil hulp ontvangen

Tarieven

Bij Beep for Help zijn we transparant over onze prijzen. Het is belangrijk dat je precies weet waar je aan toe bent.

Het starttarief is €3,60 en daarna €0,36 per minuut voor hulp. Je betaalt alleen voor de gewerkte tijd. Bijvoorbeeld, een uur kost €25,20 en 90 minuten €36,-.

Bereken je prijs met de handige kostencalculator. Als je een hulpaanvraag hebt gedaan, vind je in je account de gewerkte minuten en de totaalprijs. We streven naar duidelijkheid en gemak!

Boek nu hier
Transparant

100% transparantie

Bij Beep for Help zijn we transparant. Ons doel is om hoogwaardige hulp toegankelijk te maken, zonder moeilijke indicatiestellingen, regelingen of subsidies. Daarnaast hebben we geen winstoogmerk.

Slechts 10% van de inkomsten gaat naar techniek, website en klantenservice. En maar liefst 90% gaat naar onze Superhelpers. Zij doen het belangrijkste werk: jou helpen om comfortabel thuis te wonen. We hopen binnen enkele jaren kostendekkend te zijn, zodat we echt het verschil kunnen maken voor iedereen die thuis hulp nodig heeft.

Kostencalculator
Starttarief
€ 3,60
Prijs per minuut
€ 0,36
Vul het aantal minuten in
minuten
Totaal

90%
Voor de Superhelper
10%
Om de kosten te dekken

Waarin onderscheidt Beep for Help zich?

Veelzijdigheid van taken

Onze Superhelpers zijn ervaren op veel vlakken en kunnen je met van alles thuis helpen. Dat betekent dat je hulp kan aanvragen met schoonmaak, de was, tuinhulp, gezelschap, begeleiding of bijvoorbeeld een klusje. Er is altijd een Superhelper te vinden die jou graag helpt.

Toegankelijkheid

Boek direct hulp, zonder wachtlijsten of indicaties. Ervaar vrijheid bij het boeken van hulp. Bij ons geen abonnementskosten. Is de hulpaanvraag afgerond? Dan betaal je en is het in orde. Wil je opnieuw boeken? Dat kan.

Flexibiliteit en kwaliteit

Hulp kunnen wij snel bieden. Als je het nodig is, kun je zelfs een spoedaanvraag doen en zoeken we een Superhelper die binnen 60 minuten voor je deur kan staan. Naast onze snelle reactie zijn onze Superhelpers gemotiveerd om vriendelijke kwaliteit hulp te leveren, van mens tot mens.

De kosten uitgelegd

Zonder winstoogmerk

Bij Beep for Help streven we naar helderheid. Ons doel is om kwalitatieve hulp toegankelijk te maken, zonder dure indicatiestellingen of subsidies. Voor een bereikbare prijs. We streven ernaar dat 10% van de inkomsten naar kosten gaat en maar liefst 90% naar de Superhelpers. Zij doen het belangrijkste werk: jou helpen comfortabel thuis te wonen.

Wij hebben geen winstoogmerk. We willen echt het verschil maken voor iedereen die thuis fijne hulp nodig heeft. Meer weten? Kijk hier de video en leer hoe we dat doen.

Reviews

"Heb je hulp nodig bij het verzorgen van je naasten? Ga dan naar Beep for Help. Zij ondersteunen mijn broer op een fantastische en plezierige manier, zijn betrokken, geven persoonlijke aandacht, houden het huis schoon en doen zelfs boodschappen. Ik kan Beep for Help aan iedereen aanraden."

Marijke, april 2023

"Graag laat ik u weten dat ik erg tevreden ben over jullie. Zowel afspraken maken, op tijd komen, gedrag en werk van Martin etc allemaal picobello! Heb het al aan vriendinnen die met al die kleine klusjes zitten doorgegeven."

Brigitte, juni 2023

"Wanneer je fysiek niet in staat bent om alles rondom huis op orde te houden, ben je aan het juiste adres bij Beep for Help. Dat vindt mevrouw Noten ook, die al langere tijd gebruik maakt van Beep for Help. Twee keer per week komen we bij haar langs. In een interview met haar vaste Superhelper Tosca vertelt mevrouw Noten over haar ervaringen met Beep for Help."

Mevrouw Noten, juni 2023

"Beste mensen, wat een fantastisch initatief!!! Ik - als mantelzorger van dochtertje met beperking, mantelzorger van mijn zieke moeder zeg; schot in de roos!!!! Ik ga graag reclame voor jullie maken en wie weet kan ik in de in de toekomst ook nog een goeie match vinden voor mijn eigen 'extra-hulp-momentjes'."

Celine, juni 2023

"Niets meer dan lof over communicatie en geleverd werk."

R. Gouka, juni 2023

"Wat een mooi bedrijf hebben jullie opgericht. En wat een fantastische medewerkers selecteren jullie! Voor zowel de uitvoerders als op kantoor. Heel hartelijk dank voor jullie fijne en bijzondere hulp".

Tine, december 2023, Amsterdam
Waarom Beep for Help

Waarom Beep for Help?

Bij Beep for Help weten we dat soms extra hulp thuis onmisbaar is. Daarom bieden we je direct toegang tot betrouwbare en flexibele ondersteuning wanneer je dat nodig hebt, zonder gedoe met lange procedures of verplichtingen.

Of je nu tijdelijk handen tekort komt, steun zoekt voor je persoonlijke doelen, of simpelweg meer kwaliteit tijd voor jezelf en je dierbaren wil, onze hulp is altijd menselijk, sympathiek en direct beschikbaar.

Flexibele ondersteuning is wat ons onderscheidt. Met Beep for Help houd je zelf helemaal de controle. Onze Superhelpers staan klaar om jou te assisteren met je dagelijkse uitdagingen. Hulp vragen is geen taboe, maar een stap vooruit om jou en je omgeving te helpen focussen op wat werkelijk belangrijk is.

Beep for Help betekent persoonlijke ondersteuning, afgestemd op elke unieke behoefte. Jij bepaalt hoe je wilt leven, met de zekerheid van betrouwbare en directe hulp bij de hand, overal en altijd.

Boek nu hier
FAQ

Veelgestelde vragen door hulpvragers

Heb je een vraag over Beep for Help? Wij hebben de meest gestelde vragen voor je op een rijtje gezet. Staat die van jou er niet bij? Neem even contact met ons op. Dat kan per chat, telefoon of kom langs op de Zeilstraat 46 in Amsterdam.

Lees alle vragen

Waar is Beep for help actief?

Wij zijn op dit moment actief in Amsterdam, Amstelveen, Duivendrecht, Diemen, Ouderkerk aan de Amstel en Zwanenburg. Je kunt je postcode controleren bij de Boek nu knop. Staat je postcode er niet bij? Abonneer je dan op de nieuwsbrief, dan hoor je het als eerste wanneer we gaan uitbreiden naar andere steden.

Houden jullie je aan wet- en regelgeving?

Jazeker. De Nederlandse wetgeving beschouwt hulpvragen als huishoudelijke werkzaamheden. Deze mogen alleen verricht worden met een arbeidsovereenkomst onder toepassing van de Regeling Dienstverlening aan huis. De ‘Arbeidscontract hulp aan huis’ en ‘Overeenkomst zzp’er hulpvragende’ gelden voor de duur van één hulpvraag. Na het accepteren van de algemene voorwaarden ga je akkoord met het automatisch ondertekenen van deze contracten.

Waar vind ik de algemene voorwaarden en jullie privacybeleid?

Je kunt de algemene voorwaarden hier terug vinden. En hier kan je het privacybeleid vinden.

Wat gebeurt er met mijn gegevens?

Wij nemen de privacy van onze Superhelpers en hulpaanvragers zeer serieus. Wil je meer weten? Bekijk onze privacy policy hier.

Kan ik bij Beep for Help hulp inkopen met mijn PGB?

Nee. Het is niet mogelijk om hulp vanuit een persoonsgebonden budget te vergoeden. Wel kun je in geval van ziekte of invaliditeit in aanmerking komen voor extra gezinshulp. Je kunt daar meer over lezen op de website van de Belastingdienst of vraag het na bij je gemeente. Je ontvangt van Beep for Help altijd een factuur die je kunt gebruiken voor je administratie.

Ik kan fysiek nog alles, maar wil ook graag hulp. Kan dat?

Wij bieden hulp aan iedereen die dat nodig heeft, dus dat kan. De Superhelpers zijn behulpzaam en vinden het leuk om samen met jou je huis of tuin fijner te maken. Wederzijds respect staat voorop.