Ik wil hulp ontvangen

Waarom Beep for Help?

Bij Beep for Help heb jij de controle. We staan voor je klaar om je te ondersteunen in huis, op momenten dat het even niet lukt om alles zelf te doen. En ook als je tijd nodig hebt om op te laden zodat je anderen weer kunt helpen. We vinden het belangrijk dat iedereen die niet-medische hulp nodig heeft, dit eenvoudig kan aanvragen. We staan voor je klaar!

Boek nu hier
Onze motivatie

Beep for Help maakt hulp vragen heel gewoon

In onze complexe samenleving is het niet makkelijk om alles alleen te doen. En dat hoeft ook niet. Wij maken het mogelijk dat iedereen die hulp wil ontvangen dat ook kan vragen. Zodat jij lekker thuis kunt blijven wonen, of je op de zorg voor je kinderen of ouders kan richten. Familie, vrienden en ontspanning zijn belangrijk. ❤️

Laat Beep for Help jou wat taken uit handen nemen. Met een eenvoudige oplossing die snel en betrouwbaar hulpvragers en Superhelpers verbindt. Samen zorgen we ervoor dat jij kunt doen waar jij blij van wordt. Hulp vragen is heel gewoon.

Onze kernwaarden

Behulpzaam

Onze Superhelpers zijn er voor jou. We bekijken samen hoe we jou het best kunnen helpen en denken graag met je mee.

Enthousiast

Een fijne samenwerking en plezier in ons werk staat voorop. Natuurlijk nemen we de tijd voor een praatje als je dat wilt.

Daadkrachtig

Wij werken doelgericht en pragmatisch. We gaan voor het resultaat dat het beste werkt.

Innovatief

Wij creëren de wereld van morgen en zijn voorlopers in alles wat we doen.

Integer

Wij handelen respectvol en communiceren vriendelijk en transparant.

Reviews

"Heb je hulp nodig bij het verzorgen van je naasten? Ga dan naar Beep for Help. Zij ondersteunen mijn broer op een fantastische en plezierige manier, zijn betrokken, geven persoonlijke aandacht, houden het huis schoon en doen zelfs boodschappen. Ik kan Beep for Help aan iedereen aanraden."

Marijke, april 2023

"Graag laat ik u weten dat ik erg tevreden ben over jullie. Zowel afspraken maken, op tijd komen, gedrag en werk van Martin etc allemaal picobello! Heb het al aan vriendinnen die met al die kleine klusjes zitten doorgegeven."

Brigitte, juni 2023

"Wanneer je fysiek niet in staat bent om alles rondom huis op orde te houden, ben je aan het juiste adres bij Beep for Help. Dat vindt mevrouw Noten ook, die al langere tijd gebruik maakt van Beep for Help. Twee keer per week komen we bij haar langs. In een interview met haar vaste Superhelper Tosca vertelt mevrouw Noten over haar ervaringen met Beep for Help."

Mevrouw Noten, juni 2023

"Beste mensen, wat een fantastisch initatief!!! Ik - als mantelzorger van dochtertje met beperking, mantelzorger van mijn zieke moeder zeg; schot in de roos!!!! Ik ga graag reclame voor jullie maken en wie weet kan ik in de in de toekomst ook nog een goeie match vinden voor mijn eigen 'extra-hulp-momentjes'."

Celine, juni 2023

"Niets meer dan lof over communicatie en geleverd werk."

R. Gouka, juni 2023

"Wat een mooi bedrijf hebben jullie opgericht. En wat een fantastische medewerkers selecteren jullie! Voor zowel de uitvoerders als op kantoor. Heel hartelijk dank voor jullie fijne en bijzondere hulp".

Tine, december 2023, Amsterdam

Vragen?

Bekijk onze veelgestelde vragen. Kom je er niet uit? Onze klantenservice denkt graag met je mee.

Ga naar Klantenservice
Wie zijn wij?

Verhaal van de oprichters

Carlo en Gerard zijn twee vrienden met een gedeelde droom: mensen bij elkaar brengen om praktische problemen bij het vragen van hulp op te lossen.

Ze willen ouderen helpen hun zelfstandigheid te behouden, mantelzorgers meer ontspanning bieden en jonge ouders meer tijd geven voor belangrijke zaken. Het leven is al druk genoeg!

We willen mensen de kans geven om elkaar te helpen. Vaak vroegen we ons af: waarom bestaat dit nog niet? De vergrijzing en de toenemende druk op mensen vragen om een innovatieve aanpak waar hulpzoekenden en helpers samenkomen.

Zo is Beep For Help ontstaan: Een eenvoudige, betrouwbare en eigentijdse toepassing.

Lees ons hele verhaal

Hulp via Beep for Help betekent:

Toegankelijkheid

Wij helpen iedereen die hulp thuis nodig heeft. Toegankelijke hulp zonder wachtlijsten of indicaties.

Vrijheid

Boek eenmalig of vaker, jij bepaalt. Is je hulpaanvraag afgerond? Betaal en is het klaar. Wil je opnieuw boeken? Dat kan zo in je account.

Kwaliteit

Superhelpers hebben een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en zijn vooraf gescreend. Ook kunnen ze interne trainingen volgen om jou nog beter te helpen.

Behulpzame mensen

Beep for Help Superhelpers en medewerkers zijn gedreven om je te helpen en denken met je mee. We doen het samen.