Vacatures

Maak deel uit van de oplossing

Bij Beep for Help is ons doel helder: hulpbehoevenden en helpers moeiteloos koppelen, door alle bureaucratie overbodig te maken. Deze menselijk en directe aanpak is onze missie, gedreven door passie en liefde. Is impact maken jouw drive? Zoek je meer dan alleen werk? Bij Beep for Help vind je een baan met betekenis. Ontdek onze huidige vacatures en maak het verschil.

Ga naar 'werken bij' website

Onze kernwaarden

Behulpzaam

Onze Superhelpers zijn er voor jou. We bekijken samen hoe we jou het best kunnen helpen en denken graag met je mee.

Enthousiast

Een fijne samenwerking en plezier in ons werk staat voorop. Natuurlijk nemen we de tijd voor een praatje als je dat wilt.

Daadkrachtig

Wij werken doelgericht en pragmatisch. We gaan voor het resultaat dat het beste werkt.

Innovatief

Wij creëren de wereld van morgen en zijn voorlopers in alles wat we doen.

Integer

Wij handelen respectvol en communiceren vriendelijk en transparant.

Sluit je aan bij ons team!

Met onze app verbindt Beep for Help vragers en bieders van hulp direct, zonder het gedoe van indicatiestellingen of afhankelijk zijn van subsidies. Wat ons onderscheidt? Onze dienst is niet alleen betaalbaar en flexibel; we staan ook garant voor de kwaliteit van de hulp. Velen hebben we kunnen blij maken met onze persoonlijke en zorgvuldige ondersteuning. Onze missie is het leven van eenieder een beetje lichter en prettiger te maken, precies wanneer dat nodig is.

In 2022 zetten we in Amsterdam de eerste stappen met Beep for Help. Al snel, in 2023, konden we ons duizendste verzoek vieren - een mijlpaal waar we trots op zijn! En vanaf 2024 groeien we verder naar andere  grote steden. Bij Beep for Help is iedereen welkom: of je nu jong bent of wat ouder, welke achtergrond je ook hebt. Hier mag je je ideeën delen, jezelf ontwikkelen en voel je je deel van een team dat niet alleen zorgzaam is, maar ook keihard werkt om echt iets neer te zetten.

Ga naar 'werken bij' pagina