Uw postcode:
Ik wil hulp ontvangen

Wat kunnen we voor jou doen?

Heb je behoefte aan huishoudelijke hulp? Heb je ook zin in een frisse keuken waar je weer graag bent? Een opgeruimde tuin, of bollen geplant voor een vrolijke zomer? Een plankje opgehangen zodat je je boeken weer binnen handbereik hebt? Het kan met Beep for Help. Bekijk de mogelijkheden hieronder.

Boek nu hier

Wat we doen

Hoe kunnen we je helpen?

Schoonmaken

Zoek je hulp voor een stralende keuken, glanzende badkamer en fris ruikend toilet? Onze Superhelpers staan voor je klaar. Een fris gereinigd huis maakt echt een verschil, en wij helpen je graag.

Opruimen en sorteren

Heb je overvolle kasten? Onze Superhelpers helpen je om opbergruimte te creëren. We sorteren en ruimen samen met jou op, waardoor er plek vrijkomt voor frisse ideeën. Omdat alles wat je leuk vindt, zijn eigen plekje verdient.

Gezelschap of begeleiding

Heb je even niemand die mee kan naar een afspraak met een specialist? Wij zijn er voor je. Heb je zin om samen te bewegen, een kopje koffie te drinken of boodschappen te doen? Wij zijn er altijd voor in!

Tuinieren

Laat ons je helpen met het opruimen van je tuin, het planten van bloembollen, het verplaatsen van struiken, het wieden van onkruid en het snoeien. En je tuinmeubels weer helemaal klaar voor de lente. Geniet weer van je tuin als een oase van rust en ontspanning dankzij onze hulp.

Klussen

Heb je tekort aan opbergruimte of een doe-het-zelf meubelkit waar je niet weet hoe je moet beginnen? Wij helpen je met het monteren van planken en het in elkaar zetten van bijvoorbeeld Ikea kastjes. Onze Superhelpers zijn gedreven je te helpen.

Strijken of de was doen

Heb jij een berg wasgoed waar je tegenop ziet? Laat ons het voor je doen. Ook kunnen we je beddengoed strijken bijvoorbeeld.

Ramen lappen op de begane grond

Heb je last van vuile ramen die je uitzicht vertroebelen? We maken je ramen lekker schoon, zodat je weer kunt genieten van je uitzicht. We lappen graag de ramen waar we veilig bij kunnen, op de etage zelf. Ben jij toe aan glanzend schone ramen?

Smartphone hulp

Heb je problemen met je smartphone? Of het nu gaat om verplaatste icoontjes, onbegrijpelijke meldingen, of problemen met het verzenden van e-mails, onze Superhelpers staan klaar om te assisteren. We stellen ons als doel om je zo snel mogelijk weer op de rails te helpen.

Tuinmeubelen schoonmaken

Op zoek naar een flinke reiniging voor je tuinset? Beep for Help is je oplossing! Onze Superhelpers hebben ervaring met het verwijderen van vuil en spinnenwebben van tuinmeubelen. Tuinmeubelreiniging met een vriendelijke lach. Geniet weer van een schone buitenruimte.

Iets anders?

Heb je hulp nodig bij iets dat niet in onze services lijkt opgenomen? Geen probleem! Plan een aanvraag in bij Beep for Help en kies de optie 'Anders' voor je hulpbehoefte. Geef uitleg over welke hulp je wil ontvangen, en wij gaan op zoek naar een geschikte Superhelper die hierbij kan helpen.

Waarom Beep for help

Waarom Beep for Help?

We horen vaak over de uitdagingen van vergrijzing en de toenemende druk op onze geliefde zorgmedewerkers en mantelzorgers. Hieruit is Beep for Help geboren - uit de wens om een hand te reiken en een positieve impact te maken. Wij maken het eenvoudig om betrouwbare hulp in huis te vinden, of het nu voor jezelf, je ouders of je broer is die een extra handje kan gebruiken.

Beep for Help is opgericht door twee vrienden, Gerard en Carlo, die deze visie tot leven brachten. Geen ingewikkelde regelingen, subsidies of indicaties maar een gebruiksvriendelijke toepassing, waarmee iedereen makkelijk toegang heeft tot niet-medische hulp. Ons succes wordt bevestigd door de vele mensen die we al hebben kunnen helpen en blij hebben gemaakt. We dromen groot en hebben plannen om ons bereik uit te breiden naar heel Nederland. Wij staan altijd klaar om te helpen.

Boek nu hier