Ik wil hulp ontvangen

Met Beep for Help sta jij aan het roer

Ieder huishouden heeft zijn eigen manier van doen. Dat is vertrouwd en waardevol. Zelfstandig thuis blijven wonen is vaak een wens, maar soms kunnen dagelijkse taken teveel worden. Hoe houd je de regie daarin? Hulp uit je directe omgeving is goud waard, maar denk eens aan Beep for Help. Wij bieden je de helpende hand bij die taken die jou net te veel worden, zodat jij je kunt focussen op wat echt telt. Met Beep for Help blijf jij aan het roer. ❤️

Graag maken we hulp toegankelijk en simpel, zodat jij je kunt richten op jouw wensen en doelen. Registreer eenvoudig via onze website of app voor onze betrouwbare service, zonder onnodige wachttijden. Of het nu gaat om incidentele of regelmatige hulp, voor jou, je familie, mantelzorgers of zelfs je buren; wij gaan ervoor dat iedereen die goede hulp wil dat ook echt kan ontvangen.

Boek nu hier

Waarmee kunnen we helpen?

Beep for Help is dé oplossing voor diverse huistaken. Onze Superhelpers zijn veelzijdig. Bekijk hier waar we je graag bij helpen. Niet gevonden wat je zoekt? Boek een aanvraag en we zoeken de juiste Superhelper voor je. Of bel ons voor meer informatie.

Schoonmaken

Schoonmaken, opruimen, stofzuigen, dweilen, stof afnemen, keuken en badkamer schoonmaken e.a.

De was doen

Wij helpen met je wasgoed of strijkgoed en zorgen ervoor dat het weer fris in de kast ligt.

Koken

Heb je geen zin om zelf te koken? Wij maken graag een simpele lekkere maaltijd voor je klaar.

Boodschappen doen

Laat ons je boodschappen halen, tillen en opbergen. Meer winkels bezoeken is geen probleem bij ons.

Klusjes

Denk aan schilderij of lamp ophangen, de wc-bril vastzetten, plank monteren, gordijnrails ophangen.

Tuinieren

Denk aan: Bladafval opruimen, onkruid wieden, of het planten van bollen of bloemen.

Gezelschap

Heb je behoefte aan een praatje of zin in een spelletje? Ook kunnen we samen gaan bewegen.

Begeleiding

Meegaan naar een afspraak buitenshuis, mee naar de dokter, of begeleiding voor familiebezoek.

Andere hulpaanvraag

Een andere niet-medische hulpaanvraag? Dien een aanvraag in en we zoeken een passende Superhelper.

Bekijk alle diensten
Contact

Heb je een vraag?

Bekijk onze veelgestelde vragen pagina of neem contact op met onze klantenservice. We helpen je graag.

BezoekAdres:
Zeilstraat 46 HS
1075 SJ Amsterdam
Telefoon:
020 224 60 05
Openingstijden:
Maandag t/m zaterdag
09:00 - 17:00 uur
Download de app

Met één druk op de knop hulp inschakelen. Of het nu gaat om het snoeien van de heg of het doen van de boodschappen. Simpel en snel.

Via de website

Ook heel snel: Met de website is hulp binnen handbereik en houd je controle over de hulp die je krijgt. Ook als je hulp voor een ander aanvraagt.

Via de telefoon

Telefonisch hulp aanvragen kan ook. Bel de klantenservice op 020 224 60 05. De klantenservice is 7 dagen per week geopend van 09:00 uur tot 18:00 uur.

Bezoek ons kantoor

Wil je de app in het echt zien, of heb een vraag? Kom langs op de Zeilstraat 46 HS, 1075 SJ in Amsterdam. Het kantoor is open van maandag tot en met zaterdag van 09:00 uur tot 17:00 uur. De koffie staat klaar!

Reviews

"Heb je hulp nodig bij het verzorgen van je naasten? Ga dan naar Beep for Help. Zij ondersteunen mijn broer op een fantastische en plezierige manier, zijn betrokken, geven persoonlijke aandacht, houden het huis schoon en doen zelfs boodschappen. Ik kan Beep for Help aan iedereen aanraden."

Marijke, april 2023

"Graag laat ik u weten dat ik erg tevreden ben over jullie. Zowel afspraken maken, op tijd komen, gedrag en werk van Martin etc allemaal picobello! Heb het al aan vriendinnen die met al die kleine klusjes zitten doorgegeven."

Brigitte, juni 2023

"Wanneer je fysiek niet in staat bent om alles rondom huis op orde te houden, ben je aan het juiste adres bij Beep for Help. Dat vindt mevrouw Noten ook, die al langere tijd gebruik maakt van Beep for Help. Twee keer per week komen we bij haar langs. In een interview met haar vaste Superhelper Tosca vertelt mevrouw Noten over haar ervaringen met Beep for Help."

Mevrouw Noten, juni 2023

"Beste mensen, wat een fantastisch initatief!!! Ik - als mantelzorger van dochtertje met beperking, mantelzorger van mijn zieke moeder zeg; schot in de roos!!!! Ik ga graag reclame voor jullie maken en wie weet kan ik in de in de toekomst ook nog een goeie match vinden voor mijn eigen 'extra-hulp-momentjes'."

Celine, juni 2023

"Niets meer dan lof over communicatie en geleverd werk."

R. Gouka, juni 2023

"Wat een mooi bedrijf hebben jullie opgericht. En wat een fantastische medewerkers selecteren jullie! Voor zowel de uitvoerders als op kantoor. Heel hartelijk dank voor jullie fijne en bijzondere hulp".

Tine, december 2023, Amsterdam
Waarom Beep for help

Waarom is Beep for Help opgericht?

Vergrijzing en overbelaste zorgsectoren en mantelzorgers zijn uitdagingen die ons allemaal raken. Daaruit ontstond Beep for Help. Geboren uit het hart en met de ambitie om echt het verschil te maken. Stel je voor hoe geweldig het zou zijn als het vinden van betrouwbare hulp voor jou, je familie of die vriendelijke buur echt simpel kon zijn.

Gerard en Carlo, twee bondgenoten in deze missie, hebben Beep for Help opgericht. Geen administratieve rompslomp of eindeloze aanvraagprocedures, maar een toegankelijke toepassing voor iedereen die hulp nodig heeft.

Ouderen, mantelzorgers, jonge mensen met zorg voor kinderen of ouders, iedereen verdient moeiteloos toegang tot niet-medische hulp. Dit principe staat centraal in alles wat we doen. Binnenkort zijn onze diensten in heel Nederland beschikbaar. We zijn er trots op jou en velen anderen te mogen ondersteunen. ❤️

Boek nu hier
FAQ

Veelgestelde vragen over hulp ontvangen

Vind hier de meestgestelde vragen over hulp aanvragen. Kun je je vraag niet vinden? Aarzel dan niet om telefonisch of per e-mail contact op te nemen. We helpen je graag verder.

Lees alle vragen

Hoe kan ik een account aanmaken?

Je kan eenvoudig via de Beep for Help app een account aanmaken. Dit doe je door de app uit de App Store of Google Play Store te downloaden en je gegevens in te vullen. Of maak een account aan via de website.

Wat kost het om hulp aan te vragen?

Het starttarief is € 3,60 per aanvraag en daarna kost het € 0,36 per minuut. Een half uur hulp kost dus € 14,40 en een uur kost € 25,20. Er zijn geen abonnementskosten.

Kan ik ook via de website aanvragen doen?

Een aanvraag doen kan ook via de website. Klik op Boek nu hier en maak eenvoudig een account aan en dien een aanvraag in.

Hoelang duurt het registratieproces?

Enkele minuten. Je kan via de app of website eenvoudig een account aanmaken. Direct na het registreren van je gegevens kun je al een hulpaanvraag indienen.

Waar is Beep for Help actief?

Wij zijn op dit moment actief in Amsterdam, Amstelveen, Duivendrecht & Diemen. Staat je postcode er niet bij? Abonneer je op de nieuwsbrief, dan hoor je als eerste wanneer we gaan uitbreiden naar nieuwe steden.