hulp geven

Werken als Superhelper

Werken als Superhelper is een bijzondere bijbaan. Je helpt mensen die fysiek niet in staat zijn om zelf de huishoudelijke taken te doen. Maar je helpt ook jonge gezinnen die zowel voor de kinderen als familie zorgen en behoefte hebben aan ontspanning. Heel divers dus. Omdat je ook voor verschillende taken ingezet kan worden leer je van elk bezoek. Helpen van van mens tot mens. Jij maakt het verschil.

Ga naar 'werken bij' pagina

Onze kernwaarden

Behulpzaam

Onze Superhelpers zijn er voor jou. We bekijken samen hoe we jou het best kunnen helpen en denken graag met je mee.

Enthousiast

Een fijne samenwerking en plezier in ons werk staat voorop. Natuurlijk nemen we de tijd voor een praatje als je dat wilt.

Daadkrachtig

Wij werken doelgericht en pragmatisch. We gaan voor het resultaat dat het beste werkt.

Innovatief

Wij creëren de wereld van morgen en zijn voorlopers in alles wat we doen.

Integer

Wij handelen respectvol en communiceren vriendelijk en transparant.

Waarom werken bij beep for help

Waarom werken bij Beep for Help

We nodigen je uit om deel uit te maken van een groeiende gemeenschap van betrokken Superhelpers. Leer elke dag bij van je klanten en ervaar dankbaarheid van mensen als je echt het verschil hebt kunnen maken. Verdien een eerlijk loon voor elke minuut die je hebt gewerkt.  We zijn blij als jij ook deel wil uit maken van de oplossing om mensen te helpen prettig thuis te laten wonen.

Ga naar 'werken bij' pagina
Jouw hulp doet er toe

Mede door jouw inzet maak je het verschil. Een mooi gepoetst huis geeft iemand weer nieuwe energie. Wat voor jou makkelijk gedaan is kan voor een ander een wereld van verschil maken.

Je leert elke keer bij

Elk mens heeft andere interesses en een eigen manier van leven. Door te helpen kun je uit je comfortzone stappen en iets nieuws leren.

Je bepaalt zelf je beschikbaarheid

Je bepaalt zelf wanneer je wilt werken. Om de schooltijd van je kinderen heen werken of juist lekker in het weekend werken? Jij bepaalt.

FAQ

Veelgestelde vragen door Superhelpers

Heb je een vraag over Superhelper zijn bij Beep for Help? Vindt hier de meestgestelde vragen. Wordt je vraag niet beantwoord? Neem dan gerust telefonisch of per mail contact op.

Lees alle vragen

Hoe maak ik een Superhelper account aan?

Download de app in de Apple App Store of Google Play Store. Vul je postcode in en je verdere gegevens. Klik vervolgens op de knop Anderen helpen en volg de stappen in de app. Je hebt een identiteitsbewijs nodig en een Verklaring Omtrent Gedrag.

Waarom moet ik mijn e-mailadres invullen?

Je e-mailadres is nodig om met je te communiceren over het werk als dat nodig is. Je e-mailadres is uniek. Kies een e-mailadres dat je vaak inziet, zodat je altijd beschikking hebt over de laatste communicatie.

Waarom moet ik mijn identiteitsbewijs uploaden?

Dat is nodig om te kunnen weten wie je bent. Betrouwbaarheid en veiligheid is de basis van het bestaan van Beep for Help. We zullen je identiteitsbewijs veilig behandelen.

Jullie vragen om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Waarom?

Betrouwbaarheid is een van de kernwaarden van Beep for Help. Voordat je op klus kan is het belangrijk voor ons om te controleren of er eventueel risico's zouden zijn. We zullen contact met je opnemen en we willen je zo goed mogelijk leren kennen, zodat het voor beide partijen een fijne samenwerking wordt.

Kan ik mij aanmelden als Superhelper als ik niet in Amsterdam of omgeving woon?

Nee. Een van onze beloftes is dat wij binnen 60 minuten op locatie kunnen zijn. Helaas kun je je daarom dus niet aanmelden als Superhelper als je niet in Amsterdam of omgeving woont. Woon je in een andere plaats? Abonneer je op de nieuwsbrief en je weet als eerste wanneer wij in andere steden actief worden.

Is er een minimum of maximum leeftijd waarop mij kan aanmelden als Superhelper?

Ja. Je kunt je vanaf 18 jaar aanmelden als Superhelper. Een maximum leeftijd is er niet. Bedenk wel dat het fysiek zwaarder werk kan zijn. Als jij je energiek voelt en gedreven bent om goede hulp te verlenen ben je welkom om te solliciteren.