Onderzoeken

Beep for Help Barometer

Bij Beep for Help is het ons doel om écht te begrijpen wat onze doelgroepen beweegt en nauw aan te sluiten bij de steeds veranderende behoeften in onze samenleving.

Daardoor kunnen we niet alleen relevant blijven, maar hopen we jou ook steeds beter van dienst te kunnen zijn. We laten daarom ook regelmatig onafhankelijke onderzoeken uitvoeren onder de Nederlandse bevolking. Zo houden wij een vinger aan de pols. Voel je niet alleen vrij om onze onderzoeken te bekijken, maar deel het ook - dat zien we graag!

Delen inclusief bronvermelding wordt gewaardeerd ❤️

Barometer onderzoeken van Beep

Mantelzorgmonitor Q1 2024

De vergrijzing brengt veel uitdagingen met zich mee: wachtrijen voor zorgvoorzieningen, toenemende druk op de mantelzorg en de noodzaak voor passende woningen. Met de verwachting van het CBS dat tegen 2035 bijna de helft van de totale bevolking uit 65-plussers zal bestaan, groeit ook het politieke besef van de uitdagingen die gepaard gaan met ouder worden. Maar wat betekent dit precies voor mensen in de leeftijdscategorie van 50 tot 65 jaar, voor wie de pensioengerechtigde leeftijd nadert en te dealen heeft met deze ontwikkelingen?

Lees verder

Onze groeiambities en waar we staan

Sinds de oprichting van Beep for Help in 2022 hebben we veel mensen thuis geholpen: huizen opgefrist, de was gedaan, tuinen verzorgd, persoonlijke begeleiding geboden en verse maaltijden bereid. En ook met diverse kluswerkzaamheden hebben we bijgedragen aan meer woonplezier.

Onze groeicijfers vertellen niet alleen alles over onze inzet, maar ook over de levens die we een klein beetje mooier hebben gemaakt. Daar zijn we trots op. We werken eraan om binnen afzienbare tijd mensen in heel Nederland blij te maken met vriendelijke hulp op maat.

1400+
Opdrachten uitgevoerd
1000+
Hulpaanvragers blij gemaakt
16+
Superhelpers
2700+
Uren geholpen