hulp geven

Maak het verschil als Superhelper

Werk je graag met mensen en wil je echt iets betekenen? Meld je dan aan als Superhelper bij Beep for Help. Via onze innovatieve app kan iedereen die hulp nodig heeft hulp aanvragen. En jij kunt die hulp geven. Gewoon van mens tot mens, met oprechte aandacht en zonder administratieve lasten en bureaucratie. Maak je de wereld ook graag een beetje mooier? Meld je dan aan als Superhelper!

Ga naar 'werken bij' pagina

Werken bij Beep for Help betekent

Werken met plezier

Natuurlijk is hulp geven heel belangrijk, maar het gaat ook om het praatje en de aandacht voor elkaar. Plezier staat voorop.

Betekenisvol werk

Jouw hulp doet ertoe en je draagt bij aan de oplossing van het zorgvraagstuk, van mens tot mens.

Verbinding maken met mensen

Wat voor jou makkelijk te doen is, kan voor iemand anders een wereld van verschil maken. Helpen is verbinding maken.

Wie helpen wij?

We helpen mensen die het nodig hebben

Wij helpen alle mensen die hulp nodig hebben. Zoals ouderen die niet meer alles zelf kunnen, mensen die revalideren, ziek zijn of een beperking hebben en niet alles zelf kunnen. Maar ook het helpen van mantelzorgers, zodat ze hun handen vrij hebben voor zorg, of juist door mantelzorgtaken uit handen te nemen. Voor ons draait het om hulp met aandacht, met oog voor de mens. Als je vriendelijke, zorgzame hulp wil geven, ben jij geknipt om Superhelper bij Beep for Help te zijn.

Meld je aan als Superhelper
Hulp geven

Superhelper zijn is waardevol

Hulp geven via Beep for Help betekent mensen helpen om op een fijne manier te wonen. Je kunt zelf aangeven waar je voor ingezet wil worden. Huishoudelijke taken, tuinonderhoud, gezelschap of klustaken bijvoorbeeld. Omdat je bij veel mensen thuis komt leer je van elke ervaring. Onze app zorgt ervoor dat werken en betaald worden moeiteloos gaan. We willen het zo makkelijk mogelijk maken!

Ga naar 'werken bij' pagina
Jouw hulp heeft betekenis en je draagt echt bij aan iemands woonplezier.
Je wordt intern opgeleid en zodat je goed toegerust naar de klanten gaat. Ook staan collega's voor je klaar als je ergens tegenaan loopt.
Je gaat op de fiets naar klanten. Fietsen geeft vrijheid.
Je hebt vrijheid om je eigen werktijd in te delen.
Download de app

Aanmelden als Superhelper is makkelijk

Wil jij een betekenisvolle bijbaan? Download de app en meld je aan als Superhelper. Upload je ID-bewijs en vraag een VOG aan. Als wij een match zijn nemen we contact op, volg je een kort inwerktraject en dan kun je aan de slag.

Heb jij een kantoorbaan en ben je op zoek naar meer verbinding met mensen? Studeer je en wil je meer levenservaring opdoen? Ben jij behulpzaam en wil je het verschil maken in iemands dag? Word dan parttime Superhelper bij Beep for Help.

Betekenisvol werk, jij doet er echt toe.
Leer diverse mensen kennen en doe waardevolle ervaring op.
Afwisselend werk waar je elke keer bijleert.
Vrijheid om je werktijd in te delen.
Lees verder

Maak kennis met enkele Superhelpers

Tosca

Tosca is een vrolijke, vriendelijke vrouw met het hart op de juiste plaats. Ster in huizen opfrissen, opruimen, koken en gezelschap. Vraag haar gerust om advies.

Steef

Steef is geroemd om zijn eerlijke no nonsens aanpak. Hij weet iedereen voor zich te winnen met zijn lach en verhalen over zijn tijd bij de brandweer.

Yvonne

Een fijne aanpakker in de tuin of in huis. Ze is levenswijs en prettig gezelschap. Yvonne wordt graag geboekt om samen te bewegen, mee naar de dokter te gaan of samen op te ruimen.

Martin

Martin is een allesdoener met bijzonder technisch inzicht. Gordijnrails of boekenplanken ophangen, schoonmaken, timmeren, of tuinieren, hij doet het met veel enthousiasme.

Saskia

Saskia is echt een parel genoemd door een blije klant. Schoonmaken, opruimen, samen boodschappen doen, koken of goed gezelschap, zij is er voor jou.

Kom jij ook werken bij Beep for Help?

Betekenisvol werk, jij doet er echt toe. Kijk bij de Werken bij pagina voor meer informatie.

We zijn met meer dan 20 Superhelpers en dit aantal groeit

Vragen?

Vindt hier veelgestelde vragen. Kom je er niet uit? Neem even contact op.

Vragen over Hulp Geven
FAQ

Veelgestelde vragen over hulp geven

Kijk hier naar de veelgestelde vragen over hulp geven. Wordt je vraag niet beantwoord? Neem dan contact op met de klantenservice.

Lees alle vragen

Hoe maak ik een Superhelper account aan?

Download de app in de Apple App Store of Google Play Store. Vul je postcode in en je verdere gegevens. Klik vervolgens op de knop Anderen helpen en volg de stappen.

Waarom moet ik mijn e-mailadres invullen?

Je e-mailadres is nodig om met je te communiceren over het werk als dat nodig is. Je e-mailadres is uniek. Kies een e-mailadres dat je vaak inziet, zodat je altijd de laatste communicatie kan zien.

Waarom moet ik mijn identiteitsbewijs uploaden?

Dat is nodig om te kunnen weten wie je bent. Betrouwbaarheid en veiligheid is de basis van het bestaan van Beep for Help. We zullen je identiteitsbewijs veilig behandelen.

Jullie vragen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Waarom?

Betrouwbaarheid is belangrijk bij Beep for Help. Voordat je op klus kan is het belangrijk voor ons om te controleren of er eventueel risico's zouden zijn. We nemen contact met je op om je zo goed mogelijk leren kennen, zodat het voor beide partijen een fijne samenwerking wordt.

Kan ik mij aanmelden als Superhelper als ik niet in Amsterdam of omgeving woon?

Nee. Een van onze beloftes is dat wij binnen 60 minuten op locatie kunnen zijn. Woon je in een andere plaats? Abonneer je op de nieuwsbrief en je weet als eerste wanneer wij in andere steden actief worden.

Is er een minimum of maximum leeftijd waarop mij kan aanmelden als Superhelper?

Ja. Je kunt je vanaf 18 jaar aanmelden als Superhelper. Een maximum leeftijd is er niet. Bedenk wel dat het fysiek zwaarder werk kan zijn. Als jij je energiek voelt en gedreven bent om goede hulp te verlenen ben je welkom om te solliciteren.